Kleebis kohviku uksel kutsub lemmikuga lõunastama

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala keskuses paiknev kohvik Harmoonia on üks kolmest Viljandi toidukohast, kuhu peremees võib koos koeraga julgelt sisse astuda.
Sakala keskuses paiknev kohvik Harmoonia on üks kolmest Viljandi toidukohast, kuhu peremees võib koos koeraga julgelt sisse astuda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolm Viljandi kohvikut, Fellin, Roheline Maja ja Harmoonia, ootavad inimesi keha kinnitama koos lemmikloomaga. Lahket kutset kinnitab uksel silt: «Hästi käituvad koerad on teretulnud».

Idee taga seisev mittetulundusühing Punane Koer on kampaania populaarsusest meeldivalt üllatunud. Esialgu sooviti tähist pakkuda mõnele kindlale Tallinna vanalinna kohvikule, kuid nüüd saabub kleebisesoove kogu Eestist lausa kümnete kaupa.

Punane Koer on kodanikualgatuse korras loodud mittetulundusühing, mis tahab edendada lemmikloomapidamise kultuuri. Kleebisekampaania mõtte sai ühingu eestvedaja Maarja Tali elust enesest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles