Noorte omaloominguvõistluse koor on taas kokku riisutud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brenda Tarn, Viktoria Ly Pell, Marie Johanna Univer, Taivo Jürjo, Brita Siimon, Keily Tammaru, Elli Kõiv
Brenda Tarn, Viktoria Ly Pell, Marie Johanna Univer, Taivo Jürjo, Brita Siimon, Keily Tammaru, Elli Kõiv Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnaraamatukogu korraldatav noorte omaloominguvõistlus leidis tänavu aset juba 17. korda. Sellele laekus ligi 150 tööd 28 autorilt 30 pseudonüümi all (siit ka põhjus, miks üks kirjutaja pälvis nii preemia kui eripreemia).

Žürii koosseisus Aleksandra Tšoba, Liis Aedmaa ja Alvar Loog andis välja kolm luulepreemiat (Elli Kõiv, Kaari Vilberg, Karolin Übner) ja kolm proosapreemiat (Nora Raimo, Brita Siimon, Keily Tammaru) ning lisaks viis eripreemiat (Taivo Jürjo, Viktoria Ly Pell, Keily Tammaru, Brenda Tarn, Marie Johanna Univer). Lõpuüritus oli 8. mail Viljandi vanas lennukitehases.

Sellele leheküljele on koondatud auhinnatud luuletused ja üks (lühiduse tõttu sobivaks osutunud) premeeritud proosatekst. Kes olid Viljandis, tulid pildile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles