Kinnisvara haldamine lämmatab Sakala keskuses kultuuritööd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Sakala keskus loodi, siis räägiti, et see hakkab kultuuriürituste turgu rikastama. Nüüdseks on selge, et üha rohkem tuleb selle töötajatel tegemist teha kinnisvara haldamise küsimustega. Foto on tehtud Sakala keskuse avamispeol 2012. aasta 7. septembril.
Kui Sakala keskus loodi, siis räägiti, et see hakkab kultuuriürituste turgu rikastama. Nüüdseks on selge, et üha rohkem tuleb selle töötajatel tegemist teha kinnisvara haldamise küsimustega. Foto on tehtud Sakala keskuse avamispeol 2012. aasta 7. septembril. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala keskuse juht Jaanus Kukk nentis paar nädalat tagasi ühel linnajuhtide koosolekul, et tema juhitav asutus, mis peaks olema linna kultuurielu sõlmjaam, on muutunud suuresti kinnisvarahaldusega tegelevaks ettevõtteks.

Linnale kuuluva keskuse juht tunnistas, et kinnisvaraga seotud küsimuste kõrval kipuvad muud teemad üha enam tagaplaanile jääma, ning tõdes, et praeguse haldusstruktuuri ja inimjõududega ei saa Sakala keskus hakkama. Ta pidas võimalikuks, et asutusesiseseid tegevusi tuleb hakata ümber korraldama.

Eile ei soostunud direktor selgitama, milles need muudatused seisnevad, sest otsuseid pole seni vastu võetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles