Varas viis osa gümnaasiumi hekist

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maagümnaasiumi Jakobsoni tänav 42 maja juurde istutatud hekis on auk.
Maagümnaasiumi Jakobsoni tänav 42 maja juurde istutatud hekis on auk. Foto: Eri Pisarev

Ööl vastu reedet varastati viis ligustritaime, mis olid Viljandi maagümnaasiumi väikese maja juurde istutatud möödunud sügisel.


«Neid on praegu maru mugav kätte saada,» nentis kooli majandusjuht Eri Pisarev. «Juur on taimedel alles väike ja nad tulevad tõmmates lihtsalt välja.»

Pisarev tõdes, et pikanäpumehed pidid olema väga julged, et söandasid elava liiklusega Jakobsoni tänava ääres toimetada, ning neil jätkus ka nutikust. Nimelt on minema viidud just need viis hekitaime, mida varjab valvekaamera eest suur tamm.

Kaamera salvestist vaadates panid kooli töötajad siiski tähele, et ilmselt sooritati kuritegu kella ühe paiku, sest enne seda olid ühe ligustri oksad veel nähtaval, pärast aga mitte.

Pisarev avaldas lootust, et keegi kahtlasi tegelasi reede öösel märkas ja annab politseile sellest teada.

Majandusjuhi lootust mööda saavad uued hekitaimed maha istutatud juba õige varsti pärast jaanipäeva. Samas muretses ta, et viiest hekitaimest vargale tõenäoliselt ei piisa ja kui teda kätte ei saada, võib ta tulla uute järele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles