Jakobsoni kooli noored võitsid spordikohtumise

, spordikohtumise peakohtunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni kooli noormees Ott Martens oli kergejõustikuvõistlusel kolmel alal teine.
Jakobsoni kooli noormees Ott Martens oli kergejõustikuvõistlusel kolmel alal teine. Foto: Aivar Hommik

Tänavu 53. korda teoks saanud sõpruskoolide spordikohtumine leidis aset Viljandis ning võõrustaja seisuses olnud Jakobsoni kool pälvis oma 24. üldvõidu.

Viljandi koolivõrgu reformi tõttu kohtuvad nüüd gümnasistide asemel põhikooliastme õpilased. Seekord Viljandis peetud kahepäevasel võistlusel osalesid Jelgava 4. keskkool, Ülenurme gümnaasium ja Viljandi Jakobsoni kool. Jelgava õpetajad andsid aga sõna, et järgmisel aastal Lätis tulevast spordikohtumisest võtab taas osa neli kooli. Neljanda sõpruskooli otsimisega tegeldakse.

Spordikohtumise traditsioonilised alad on korvpall, kergejõustik ja noolevise. Seekordne võistlus algas Jakobsoni kooli noortele üllatuslikult: esimesel päeval tuli korvpallis nii poiste kui tüdrukute arvestuses tunnistada külalisvõistkondade paremust. Korvpallis olid kindlalt teistest üle Jelgava poisid ja tüdrukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles