Ettevõtja protest linnajuhte munakivist loobuma ei pane

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva lõunaks olid töömehed Väike-Turu tänaval paarikümne meetri jagu munakiviteed paika ladunud. Tööd jätkub neil veel kaheks kuuks.
Teisipäeva lõunaks olid töömehed Väike-Turu tänaval paarikümne meetri jagu munakiviteed paika ladunud. Tööd jätkub neil veel kaheks kuuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki ettevõtja ja kunagise poliitiku Tiit Maisa hinnangul on Viljandi vanalinna Kauba tänavat munakivide alla panna suisa lollus, peavad otsustajad seda parimaks valikuks ning sel nädalal sai tee ladumine alguse.

Ettevõtja Tiit Maisa käis esmaspäeval mitme linnaametniku jutul ning üritas neile väga emotsionaalselt selgeks teha, et munakivikatte panek nii tiheda liiklusega tänavale nagu Kauba tänav on suur rumalus ja see mõte tuleks maha matta.

Rohkem kui autoga liiklejate pärast muretseb Maisa jalakäijate pärast. Tema väitel on eakatel inimestel munakiviteel väga raske kõndida, kuid teele astuda on vaja, kui kaks jalakäijat kõnniteel kohtuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles