Pingelise võistluse parimaks tunnistati Maali Kukk

, žürii esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani valla parimaks nooreks lauljaks tunnistati Maali Kukk, kes torkas silma särava ja intonatsiooniliselt puhta esitusega.
Suure-Jaani valla parimaks nooreks lauljaks tunnistati Maali Kukk, kes torkas silma särava ja intonatsiooniliselt puhta esitusega. Foto: Leili Kuusk

4. mail peeti Vastemõisa rahvamajas kuuendat korda Suure-Jaani valla laste lauluvõistlust «Nooruse laul».

Osalejad olid jaotatud viide vanuserühma. Seekord oli võistluse tase erakordselt kõrge. Kõik esinejad olid väga tublid, julged ja musikaalsed. Õpetajate püüdlikkus laulude kujundamises, sisu esiletoomises ja viimistluses oli tuntav. Lapsed teadsid detailideni, kuidas laulu edasi anda ning kuidas oma häält ja tämbrit kasutada. Ka repertuaar oli huvitav ja uudne ning kohati tehniliselt ja  sisuliselt väga nõudlik. Huvitavaimad saatekujundused kõlasid klaveril Themuri Sulamidzelt.

Žürii jagas hindepunktid järgmiselt: 7–9-aastaste vanuserühmas sai esikoha Kirke Katre Vingisaar (õpetaja Maarika Reimand), teise koha Mattias Randaru (Agnes Kurg) ja kolmanda koha Karl Vahur Vingisaar (Maarika Reimand). Eripreemia pälvisid Taavi Reimann (Maarika Reimand) julge ja ilmeka esituse eest ning Martha Konks (Age Einulo) südamliku emalaulu esituse eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles