Elu juhatas pealinna poisi unistuste ametini

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi suurmesilast laenatud nippide hulgas kuulub Margus Kivi arsenali telliskivi meetod. Kui perega on kõik korras, asetab ta tellise tarule lapiti; kui on mõni lahendust ootav mure, siis serviti, ja hukule määratud pere puhul otsakuti.
Rootsi suurmesilast laenatud nippide hulgas kuulub Margus Kivi arsenali telliskivi meetod. Kui perega on kõik korras, asetab ta tellise tarule lapiti; kui on mõni lahendust ootav mure, siis serviti, ja hukule määratud pere puhul otsakuti. Foto: Elmo Riig / Sakala

45-aastasele Margus Kivile tähendab mesinikutöö unistuste täitumist. Enne selleni jõudmist tuli tal aga mitut ametit pidada.

«Tahan hommikuse autoalarmi asemel kuulata linnulaulu, soovin tööle jõuda stressitekitava autosõiduta, eelistan helesinise ekraaniga lävimise asemel suhelda kellegi teisega – tahan olla päriselt,» ütleb Margus Kivi.

Mesindus on tema sõnutsi loominguline, kätkeb suhtlemist elusolenditega, vabas looduses olemist, füüsilist koormust ja kõike muud, mida ta töö juures tähtsaks peab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles