Teise Kirsimäe plats läheb kaitsemati alla

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi ViaCon Eesti töömehed Rene Loit (esiplaanil) ja Andrus Linkvist olid eile ametis Teisele Kirsimäele murukaitsemati paigaldamisega.
Aktsiaseltsi ViaCon Eesti töömehed Rene Loit (esiplaanil) ja Andrus Linkvist olid eile ametis Teisele Kirsimäele murukaitsemati paigaldamisega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hakkasid aktsiaseltsi ViaCon Eesti töömehed Viljandi lossimägedes Teisel Kirsimäel räsitud muruplatsile polüetüleenist kaitsematti laotama.

Viljandi linnavalitsus loodab, et tänu kattele ei meenuta plats edaspidi pärast suurüritusi porimülgast või tolmavat põldu, nagu on varasemate aastate jooksul mitu korda juhtunud.

ViaCon Eesti projektijuht Avo Karu ütles, et päris sama tüüpi murumatti pole mujal Eestis seni paigaldatud. «Tavaliselt pannakse kaitsematt nõlvadele erosiooni vastu, aga see on teistsugune,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles