Honda Civicuga pikale tuurile

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Civic Tourer.
Honda Civic Tourer. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Universaalkerega Honda Civic, mis kannab lisanime Tourer, on oma klassi kohta vaat et kohatult piraka pakiruumiga. Ja ega ka ülejäänud osa ole kehv. Selle autoga võiks minna kohe päris pikale reisile.

Kõrged ootused on aga salakaval värk. Seda, et uue Honda Civic Toureri pagasiruum on lausa hiiglaslik, on autoväljaanded nentinud üksteise võidu. Säärase eelhäälestusega esimest korda universaal-Civicu tagaluuki üles tõstes võib tekkida tunne, et pole see nii suur ühti.

Konks seisneb selles, et nagu paljudel teistel uutel autodel, on ka Civic Toureri pakiruum jagatud kaheks: nii-öelda põhiosaks ja lisaruumiks, mis asub selle all – seal, kus ennevanasti oli täismõõdus või pooletoobise varuratta koht. Ainult et kui sageli paljastuvad katteplaati kergitades panipaigad, mis mõõtmetelt sobivad naljatamisi öeldes kompromiteerivate kirjade, doominokivide või madude vedamiseks, siis Honda Civic Toureri puhul on pakiruumi põhiosa all mõnusalt suur ja sügav laegas. Harilikul päeval võib sinna peitu panna kogu muidu pakiruumis loksuva nodi, aga kui vaja, saab katteplaadi lihtsa liigutusega laeka põhja asetada ja ruumi märkimisväärselt juurde võita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles