Oja tee remondiplaan ootab viimast lihvi

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oja teel liiklejad peavad ebakvaliteetse teekattega arvestama juuli lõpuni, misjärel on loota remondi viimase etapi algust.
Oja teel liiklejad peavad ebakvaliteetse teekattega arvestama juuli lõpuni, misjärel on loota remondi viimase etapi algust. Foto: Marko Saarm

Remondi esimese etapi järel lagunema hakanud Viljandi Oja teed on eksperdid korduvalt uurinud ja nüüd terendab lootus, et teise korraga  muutub tee vastupidavaks.

Oja tee 240 meetri pikkune lõik läbis rekonstrueerimise esimese etapi oktoobri lõpul ja novembri algul. Tee on varasemast üks kuni kaks meetrit laiem.

Ehitaja Lemminkäinen Eesti freesis maha aukliku asfaltkatte ning vedas aluseks poole meetri jagu kruusa. Seejärel pandi katteks mahafreesitud materjal, mida oli tugevdatud mujalt toodud ning firma kinnitust mööda suuremat vastupidavust tagava freesmaterjaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles