Kuuele Viljandimaa linnale

Heino Laiapea
, linnade suvemängude sõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

VILJANDIS TULEVAD 28. ja 29. juunil linnade suvemängud. Need korraldab Eestimaa spordiliit Jõud koostöös Viljandimaa spordiliidu, Viljandi linnavalitsuse ja Viljandi spordikeskusega. Kavas on kergejõustik, meeste ja naiste võrkpall, jalgrattakross, orienteerumine, tennis, petank, mälumäng, jahilaskmine ning juhtide võistlus. Kõikidel nendel aladel võeti mõõtu eelmistelgi mängudel.

Osalemisõigus on ka vallasisestel linnadel. Viljandimaalt võiksid seega rivis olla Viljandi, Võhma, Mõisaküla, Suure-Jaani, Karksi-Nuia ja Abja-Paluoja.

On loogiline, et just oma maakonnas asetleidvatel üle-eestilistel spordivõistlustel on kohalikud agarad kaasa lööma. Mullu Karksis peetud Eesti valdade suvemängudel osales kuus Viljandimaa valda. Samal ajal esindas Haapsalus linnade suvemängudel Viljandi meid vaid kolmel alal – arvesse läks kuus spordiala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles