Konverentsil esinevad oma ala tipud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

6. juunil peetava kolmanda Viljandi majanduskonverentsi korraldajad lubavad osalejatele põnevaid ettekandeid nii kohalikelt ettevõtjatelt kui üle riigi tunnustatud spetsialistidelt.

Konverentsil esinevad töötukassa juht Meelis Paavel, tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar, endine majandusminister ja praegune riigikogu liige Juhan Parts, sotsiaalteadlane ja Tartu ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin, aktsiaseltsi Viljandi Aken ja Uks juhatuse esimees Rain Hüva ning infotehnoloogilisi lahendusi pakkuva Viljandi ettevõtte IITEE tegevjuht Maido Janke. Päeva juhib ajakirjanik Priit Hõbemägi.

Linnavalitsuse ettevõtluse spetsialist Ljudmila Nugis märkis, et Viljandi majanduskonverents käsitleb iga kord mingit küsimust ettevõtja vaatenurgast. «Tänavu on see teema «Ettevõtja ja tööjõud». Varasematel aastatel on vaadeldud ettevõtja suhet meedia ja poliitikaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles