Riigigümnaasium meelitab haridusturiste

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta oktoobrist tänavu maini on Viljandi gümnaasiumis käinud 2735 külalist, mis teeb kuu keskmiseks 342 inimest.
Eelmise aasta oktoobrist tänavu maini on Viljandi gümnaasiumis käinud 2735 külalist, mis teeb kuu keskmiseks 342 inimest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võttes arvesse, et turismiinfokeskus hindab iga aastal Viljandisse saabuvate turistide hulgaks 15 000 – 17 000 inimest, on üllatav, et kaheksa kuuga on peaaegu 3000 huvilist väisanud siinset gümnaasiumi.

Võttes arvesse, et turismiinfokeskus hindab igal aastal Viljandisse saabuvate turistide hulgaks 15 000 – 17 000 inimest, on üllatav, et kaheksa kuuga on peaaegu 3000 huvilist väisanud siinset gümnaasiumi.

Kõik vähemalt viieliikmelised külaliste grupid märgitakse tabelisse. Kooli projektijuhi Ene Nobeli sõnul on see vajalik, et õpetajad ja administraatorid teaksid, mis majas sünnib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles