Volikogu eksjuht astus kõrvale

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Loodus on Viljandi linna juhtimises tipptasemel kaasa löönud suurema osa taasiseseisvumisele järgnenud perioodist. Nüüd võtab ta selles sügiseni aja maha.
Tarmo Loodus on Viljandi linna juhtimises tipptasemel kaasa löönud suurema osa taasiseseisvumisele järgnenud perioodist. Nüüd võtab ta selles sügiseni aja maha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaheksa aastat Viljandi linnavolikogu esimehe toolil istunud, kuid mullu sügisel esinduskogus lihtliikme staatusesse langenud Tarmo Loodus peatas eelolevaks viieks kuuks oma volitused. Teda asendab seni Gert Elmaste.

«Tegin tõesti sellise avalduse, aga septembris lähen tagasi,» vastas Loodus Sakala järelepärimisele, kas kuuldus tema tagasitõmbumisest vastab tõele.

Loodus selgitas, et põhitöö, Viljandi ühendatud kutsekeskkooli juhtimine, võtab praegu tema ajast lõviosa ning ta pidas targemaks seetõttu mõningates ühiskondlikes kohustustes järele anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles