Majanduskonverentsil esinevad tipptegijad

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus korraldab juuni alguses majanduskonverentsi.
Viljandi linnavalitsus korraldab juuni alguses majanduskonverentsi. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

6. juunil pakub Viljandi majanduskonverents osalejatele põnevaid ettekandeid nii kohalikelt ettevõtjatelt kui ka vabariigis tunnustatud spetsialistidelt.

Konverentsil esinevad töötukassa juht Meelis Paavel, tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar, endine majandusminister ja praegune riigikogu liige Juhan Parts, sotsiaalteadlane ja Tartu ülikooli emeriitprofessor Marju Lauristin, AS Viljandi Aken ja Uks juhatuse esimees Rain Hüva ning Viljandis tegutseva infotehnoloogia lahendusi pakkuva ettevõtte IITEE tegevjuht Maido Janke. Konverentsi juhib ajakirjanik Priit Hõbemägi.

Linnavalitsuse ettevõtluse spetsialist Ljudmila Nugis ütles, et see on kolmas üritus konverentside sarjast, mis iga kord käsitleb mingit küsimust ettevõtja vaatenurgast. «Tänavu on selleks teemaks «Ettevõtja ja tööjõud». Varasematel aastatel on vaadeldud ettevõtja suhet meedia ja poliitikaga,» lausus Nugis.

Viljandi majanduskonverents leiab aset 6. juunil pärimusmuusika aidas ja osalemiseks on vaja ennast eelnevalt registreerida. Lingi selleks leiab aadressil www.viljandi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles