Karksi vald kutsub jaanijooksule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise jaanijooksu võitis Keio Kits.
Eelmise jaanijooksu võitis Keio Kits. Foto: Erakogu

Kolmapäeva õhtul antakse Karksi ordulossi varemete juurest start 33. jaanijooksule ümber Karksi paisjärve.

3- ja 4- ning 5- ja 6-aastased lapsed on oodatud 300-meetrisele ning 7—10-aastased 700- meet­risele rajale lossimägedes.

Peakorraldaja Mart Kursi sõnul algavad lastejooksud tänavu varasemate aastatega võrreldes veidi varem: pisemad alustavad kell 16.30.

«Lastejooksudest osavõtjate arv on iga aastaga tublisti kasvanud — mullu kerkis see üle saja. Et mitte ajahätta jääda, alustamegi varem,» selgitas Kurs.

Lastejooksu pikemale distantsile lähetatakse spordisõbrad kell 17.15. Kell 18 antakse start 4,4-kilomeetrisel põhijooksul osalejatele ja koos nendega saadetakse rajale kepikõndijad.

Võistluspäeval saab end kirja panna stardipaigas kella 18-ni.
Eelmisel aastal lõpetas jaanilaupäevase jooksu 267 meest ja naist. Kiireim oli Keio Kits ja parima kohaliku jooksumehe auhinna võttis kolmandana lõpetanud Olavi Villemson.

Mart Kursi sõnul jätkub traditsioon, mille järgi antakse 15 korda osalenule nimeline karikas. Tänavu jagatakse karikaid välja kolm ning selle saavad Argo Kangro, Taavi Kase ja Ardi Vister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles