Swedbanki ukse taga oli üksjagu imestamist

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. mai pärastlõunal võis Swedbanki Viljandi kontori ukse taga näha hulganisti inimesi, kellele tuli ebameeldiva üllatusena, et asutus on suletud.
2. mai pärastlõunal võis Swedbanki Viljandi kontori ukse taga näha hulganisti inimesi, kellele tuli ebameeldiva üllatusena, et asutus on suletud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Paljud Swedbanki kliendid said eile ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastasid pangakontorisse rahaasju ajama minnes, et see on suletud.

Viljandlanna Malle Vaheoja rääkis, et oli kevadpüha ja nädalalõpu vahele jäävaks tööpäevaks planeerinud korteriostu. Et tarvilik summa müüjale üle kanda, tahtis ta esmalt Swedbanki kontorist läbi käia ja ID-kaardiga tehtavate internetiülekannete limiiti suurendada. Pärale jõudes avastas ta kontori ukselt teate, et pank on päeva oma töötajatele sootuks vabaks andnud. Temaga samal ajal oli sildil kirjutatu üle imestamas veel kümmekond inimest.

«Saan aru, et paljudel on kiusatus pühade ja puhkepäevade vahel tööle tulemata jätta, aga pank on minu meelest sedasorti asutus, mis ei saa endale sellist käitumist lubada,» rääkis Vaheoja. Seejuures märkis ta, et tema perel olekski kinnisvara kokkulepitud ajal soetamata jäänud, kui müüja poleks nõustunud, et osa raha laekub tema kontole alles järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles