Välu: Karus­sellile pääses tiirutama kuus last

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga korralik artist vajab kostüüme. Seda teadsid ka pühapäevases eelvoorus üles astunud laululapsed.
Iga korralik artist vajab kostüüme. Seda teadsid ka pühapäevases eelvoorus üles astunud laululapsed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Televisioonis näeb igal aastal suurt laste võistlust «Laulukarussell». See on üks ütlemata populaarne saade ja seepärast tahavad väga paljud sinna pääseda. Kahjuks kõik soovijad saatesse ei mahu – muidu kuuleks telekast küll vist aasta otsa hommikust õhtuni ainult lastelaule.

Nii korraldatakse igas maakonnas eelvoorud: muusikaõpetajad kuulavad kõik lauljahakatised üle ning valivad nende seast tublimad ja andekamad välja. Nendel aga, kes edasi ei pääse, ei maksa meelt heita. Muusikas on peidus tohutu rõõm, mida on vaja igale inimesele, ning seda saab nautida ka üksteiselt mõõtu võtmata.

Eelmisel pühapäeval Sakala keskuses asetleidnud eelvoorus valiti välja kuus last, keda ootab sügisel ees telesalvestus ja hea õnne korral ka ülesastumine järgmise aasta algul «Laulukarussell 2015» finaalsaates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles