Roman Fosti jäi ümber järve jooksul püüdmatuks

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kolmanda kohaga leppima pidanud Roman Fosti võitis tänavu suurjooksu ümber Viljandi järve veenva eduga konkurentide ees.
Mullu kolmanda kohaga leppima pidanud Roman Fosti võitis tänavu suurjooksu ümber Viljandi järve veenva eduga konkurentide ees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu juurtega Tallinna pikamaajooksjal Roman Fostil on head päevad. Kui läinud nädalavahetusel alistas ta konkurendid veenva ülekaaluga Kõrvemaa kevadjooksul, siis eile võitis ta enam kui paarikümnesekundilise edumaaga rivaali ees suurjooksu ümber Viljandi järve.

Juba Orika silla juures oli selge, et mullune võitja Ilja Nikolajev tänavu seda saavutust ei korda. Hetkeks, kui 11,5-kilomeetrisest distantsist oli läbitud neli kilomeetrit, oli Niko­lajev kolmeliikmelisest liidrite rühmast umbes poole minuti kaugusel. Esikolmiku moodustasid eelmise aasta kolmas Roman Fosti Stamina klubist, tema meeskonnakaaslane ja mullune teine Sergei Tšerepannikov ning Nikolai Vedehin Tartu ülikooli akadeemilisest spordiklubist.

Võitja: käis kassi-hiire mäng

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles