Viljandi ärimees peab Soomes väikest ahju- ja kaminatehast

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, et mõni Viljandimaa ettevõtja Soomes tootmiskoha sisse seab, ei juhtu just sageli. Raivo Riisa omandis on nüüdsest Ida-Soomes Polvijärvi külas tegutsev väike ahju- ja kaminatehas.
Seda, et mõni Viljandimaa ettevõtja Soomes tootmiskoha sisse seab, ei juhtu just sageli. Raivo Riisa omandis on nüüdsest Ida-Soomes Polvijärvi külas tegutsev väike ahju- ja kaminatehas. Foto: Elmo Riig / montaaž

Värvika ärikäekirja poolest tuntud Viljandi ettevõtja Raivo Riisa ostis mullu Ida-Soomes tegutseva väikese ahju- ja kaminatehase.

Riisale kuuluv osaühing Lavo Kaubandus soetas eelmise aasta kevadel Soomes Joensuu lähedal Polvijärvi külas tehase, mis on keskendunud kohalikku päritolu materjalist küttekollete valmistamisele. Tehase pidamiseks asutati tütarettevõte Lappi Uuni, mis proovib oma kaubamärgiga kanda kinnitada nii Soome kui Eesti turul ning sihib tasahilju kliente teisteski riikides.

Money, money, money

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles