Suure sagina veavad käima lapsed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülehomme saab teoks 85. jooks ümber Viljandi järve. Ürituse korraldajad ootavad rahvast staadionile juba kolmapäeva õhtul, mil seal on kavas lastejooksud, koolinoorte teatevõistlus, peetakse pastapidu ning väljastatakse järgmiseks päevaks stardinumbreid. Korraldajad ootavad tänavu starti ligemale 4000 osalejat. Pilt on tehtud eelmisel jooksupeol.
Ülehomme saab teoks 85. jooks ümber Viljandi järve. Ürituse korraldajad ootavad rahvast staadionile juba kolmapäeva õhtul, mil seal on kavas lastejooksud, koolinoorte teatevõistlus, peetakse pastapidu ning väljastatakse järgmiseks päevaks stardinumbreid. Korraldajad ootavad tänavu starti ligemale 4000 osalejat. Pilt on tehtud eelmisel jooksupeol. Foto: Elmo Riig / Sakala

See, et kõik korralikud spordisõbrad end 1. mail Viljandi järve veerde veavad, on ammu teada fakt. Seda kuupäeva pole vaja neile meelde tuletada. Küll aga tuleb rääkida mõnest muudatusest, mida Eesti pikima traditsiooniga rahvaspordivõistluse, ümber Viljandi järve jooksu korraldajad tänavu teinud on.

Tänavu erakordselt osalejaterohkeks kujuneda tõotavale, 85. suurjooksule ümber Viljandi järve oli end eilseks kirja pannud tublisti üle 3500 inimese. Jooksu korraldaja, Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürissoni sõnul ollakse ettevalmistustöödega graafikus ja suur registreerimisaktiivsus lisab meeskonnale tööindu.

Mati Jürisson, milliste muudatustega tuleb jooksjatel seekord 1. mail arvestada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles