«Sõduriproovi» esikolmiku saab rahus välja anda

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõjalis-sportlikul võistlusel «Sõduriproov 2014» tuli lahingupaaridel linnulennult 32 kilomeetrit pageda vastutegutsejate eest ning kontrollpunktides lahendada sõjalisi teadmisi ja oskusi nõudvaid ülesandeid.
Sõjalis-sportlikul võistlusel «Sõduriproov 2014» tuli lahingupaaridel linnulennult 32 kilomeetrit pageda vastutegutsejate eest ning kontrollpunktides lahendada sõjalisi teadmisi ja oskusi nõudvaid ülesandeid. Foto: Lauri Nälk

Kaitseliidu Sakala maleva korraldatud 24-tunnise «Sõduriproovi» lõpujoone ületas kümme teelist, kuid etteantud aega mahtusid neist kolm paari.

Eelmise reede õhtul startis «Sõduriproovi» rajale 20 võistlejat ehk kümme meeskonda. Üle lõpujoone jõudsid neli lahingupaari ja kaks üksikvõistlejat, kelle paarilised olid raja keskosas katkestanud.

«24 tunni sisse mahtus kolm võistkonda, nii et esikolmiku saab rahus välja anda,» sõnas Sakala maleva instruktor nooremveebel Lauri Nälk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles