Jaak Moksi mälestuspink avati võimsa koorilauluga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Moksi mälestuspingi avamisel väljendas Viljandi linnapea Ando Kiviberg heameelt, et mälestuspinkide tava on siia jõudnud ning oma pingi sai väga auväärne kooli- ja koorijuht.
Jaak Moksi mälestuspingi avamisel väljendas Viljandi linnapea Ando Kiviberg heameelt, et mälestuspinkide tava on siia jõudnud ning oma pingi sai väga auväärne kooli- ja koorijuht. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval avati Viljandi laululava juures võimsa koorilaulu saatel pikaajalise kooli- ja koorijuhi Jaak Moksi mälestuspink. Sündmust oli vaatama tulnud tublisti üle poolesaja inimese.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ütles end tundvat heameelt selle üle, et mälestuspinkide komme on Viljandisse jõudnud ning et see pink mälestab meest, kelle käe alt on sirgunud palju kultuuriinimesi.

Heledast puidust pingi seljatoele on kinnitatud plaat kooli- ja koorijuhi nimega ning sellelt saab nautida vaadet otse laululavale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles