Linnapea tunnustab tublisid lõpetajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea on esmaspäeval raekoja roosiaeda vastuvõtule kutsunud sellel õppeaasta tublimad koolilõpetajad.
Viljandi linnapea on esmaspäeval raekoja roosiaeda vastuvõtule kutsunud sellel õppeaasta tublimad koolilõpetajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnapea on esmaspäeval raekoja roosiaeda vastuvõtule kutsunud sellel õppeaastal medaliga gümnaasiumi- ning paremad põhikooli ja huvikoolide lõpetajad ja nende vanemad.
 


Viljandi gümnaasiumides on medalisaajaid 22, neist 15 on Viljandi elanikud. Jakobsoni gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Erthel Toodo, Cristi Oolo, Joonas Rehand ja Juhan Rehand ning hõbemedaliga Laura Orgo, Triin Leppik ja Joosep Tammemäe.

Maagümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Annika Pille ning hõbemedaliga Jane Kruusmäe, Oliver Muni, Vaiko Vahter, Elis Jaansoo ja Kadri Torp.

Paalalinna gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Mann Randaru ja hõbemedaliga Carmen Kivisild.

Põhikooli kiitusega lõpetajatest on vastuvõtule kutsutud kaheksa noort ja 13 huvikoolide lõpetajat, kelle elukoht on Viljandi.

Vastuvõtt algab 21. juunil kell 16, vihma korral leiab see aset reakojas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles