Viljandimaal on tänavu 30 medalisti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa tänavused medalistid ja paremad õpilased.


• Kuldmedali pälvisid Ando Leesment, Rauno Lukka, Meidi Metsaroos ja Moonika Riet Abja gümnaasiumist, Mariann Kruuse Kitzbergi gümnaasiumist, Erthel Toodo, Christi Oolo, Joonas ja Juhan Rehand Jakobsoni gümnaasiumist, Merit Tõkke Suure-Jaani gümnaasiumist, Annika Pille ja Liisi Tõnisson Viljandi maagümnaasiumist ning Mann Randaru Paalalinna gümnaasiumist.

• Hõbemedali teenisid välja Olja Fomina Abja gümnaasiumist, Triin Leppik, Laura Orgo, Joosep Tammemäe ja Risto Reinhold Jakobsoni gümnaasiumist, Villem Voormansik Suure-Jaani gümnaasiumist, Enel Aardevälja, Elis Jaansoo, Kaile Kasepuu, Jane Kruusmäe, Oliver Muni, Kätlin Palatu, Ilmar Riisalo, Kadri Torp ja Vaiko Vahter Viljandi maagümnaasiumist, Carmen Kivisild Paalalinna gümnaasiumist ning Olev Seemann Viljandi täiskasvanute gümnaasiumist.

• Oma kooli parematena olid tunnustusüritusele kutsutud Kätlin Jõgi Tarvastu gümnaasiumist, Ege Rass Võhma gümnaasiumist, Riina Ignatov Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist ning Kai Akenpärg Viljandi ühendatud kutsekeskkoolist.

Allikas: Viljandi maavalitsus
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles