Ratturid lükkasid hooaja veerema

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturite liidu maanteesõidu hooaeg algas laupäeval Karksi valla teedel asetleidnud Eesti Rahva velotuuri etapiga, kus viljandimaalastest oli parim juunioride klassi kuuluv Kristjan Johanson.
Jalgratturite liidu maanteesõidu hooaeg algas laupäeval Karksi valla teedel asetleidnud Eesti Rahva velotuuri etapiga, kus viljandimaalastest oli parim juunioride klassi kuuluv Kristjan Johanson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Enam kui kakssada ratturit tiirutas laupäeval Karksi valla teedel, kus sai teoks Eesti Rahva velotuuri proloogist ja grupisõidust koosnenud avaetapp.

Uuendusena oli tuuri avaetapile tänavu lisatud eraldistardist 2,8-kilomeetrine sõit. Õhtu poole järgnes sellele 54-kilomeetrine grupisõit.

Proloogis ehk eraldistardist sõidus saavutas Viljandi rattaklubi liikmetest parima, 44. koha, juunioride sekka kuuluv Kristjan Johanson. Samuti oli ta klubikaaslastest üle grupisõidus. Selles sai ta 17. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles