Pastacas on tagasi – ise elus, flööt katki

, keskmine turist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastacas ehk Ramo Teder leiab, et iga muusik peaks ka pikemaid tuure tegema. Temal endal olid need seni olnud maksimaalselt kolme esinemisega. Hiljuti sai teoks juba korralik tuur, Itaalias.
Pastacas ehk Ramo Teder leiab, et iga muusik peaks ka pikemaid tuure tegema. Temal endal olid need seni olnud maksimaalselt kolme esinemisega. Hiljuti sai teoks juba korralik tuur, Itaalias. Foto: Lena Sme

Pastacas (kunstnikuna Ramo Teder) võttis ette tuuri Itaalias. Ta andis 15 linnas iga päev ühe kontserdi, alustades alt Sitsiiliast ja lõpetades Veneetsia lähistel.

Tuuri organiseeris Lena Sme Itaalia agentuurist Rocketta Booking.

Sme nägi Pastaca esinemist kolm aastat tagasi Läti festivalil «Zemlika». Pärast kontserti läks ta Pastacaga juttu ajama ja too oli veendunud, et tegemist on lihtsalt ühe festivalikülastajaga. Möödunud suvel võttis Sme Pastaca üllatuseks aga temaga ühendust ja uuris, kas ta Itaaliasse tuurile tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles