Tulevik kaotas mängu Paides

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindus pidi teisipäeval Paides peetud meistriliiga kohtumises tunnistama sealse Linnameeskonna paremust.


Paides aset leidnud kohtumine lõppes turniiritabelis viimast kohta hoidvate võõrustajate 2:0 võiduga. Mõlemad väravad sündisid avapoolajal ning nende autoriks märgiti protokolli kunagi ka Tuleviku võistlusvormi kandnud meeste nimele: 26. mänguminutil oli täpne Janek Kalda, neli minutit hiljem realiseeris penalti Ervin Kõll.

Teistes teisipäeval peetud meistriliiga 17. vooru kohtumistes alistas Levadia 7:0 Kuressaare ja Sillamäe Kalev võitis 3:1 Kohtla-Järve Lootust. 1:1 viigitulemusega lõppes Nõmme Kalju ja Tartu Tammeka ning Flora ja Narva Transi vastasseis.

Järgmine jalgpalli meistriliiga voor peetakse 29. juunil, Tulevik on siis Viljandi linnastaadionil vastamisi Nõmme JK Kaljuga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles