Avaldus: Selg ees pole võimalik edasi liikuda!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliit.
Rahvaliit. Foto: : kollaaž Katri Karing

Rahvaliidu kongressil toetas ligi pool osalejatest mõtet luua Eestis kahe erakonna ühinemisega uus tugev sotsiaaldemokraatlikul maailmavaatel põhinev jõud, mis suudaks anda inimestele nii sotsiaalselt kui regionaalselt hoolivat poliitikat.


Eesmärk pakkuda tõsiselt võetavat konkurentsi nii praegusele Reformierakonna juhitavale valitsusliidule kui Keskerakonnale on jätkuvalt jõus ja võimalik. Kahjuks ei saa seda teha Rahvaliidus, kes pärast kongressi on kaevunud veelgi sügavamale minevikku, suutmata sisemiselt muutuda.

Paraku ei ole võimalik selg ees edasi liikuda. Nii jäävad ka maainimeste kaitsmise jutud üksnes deklaratiivseteks lubadusteks, mis huvitavad väheseid, sest neil ei ole lootustki täituda.

Eesti poliitika vajab muutusi ja et olla selles muutmises aktiivsed osalised, ühineme Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

Olles koos mõttekaaslastega Rahvaliidu «Hooliva Eesti» programmi kaasautorid, arvame, et selles püstitatud eesmärke ja lubadusi on võimalik kõige tulemuslikumalt täita Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas.

Me mõistame Eesti inimesi, kes on tüdinenud parteilisest tühikemplemisest ja riigi järjest süvenevast, eelkõige erakondi tähtsustavast tsentraliseerimisest. Me tahame seda muuta ning kutsume teisi samuti mõtlevaid inimesi meiega ühinema ja meie sihtide saavutamisele kaasa aitama. Ühtlasi soovime Rahvaliidule jaksu positiivsete väärtuste otsingutel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles