Linnatunnis räägiti muusikast, tervisest ja heategevusest

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: Marko Saarm / Sakala

Mis toimub Viljandis südamenädalal ja mille eest pälvis Lions-klubi Viljandi Ellips Eesti Lions-piirkonna «Aasta teo» tiitli? Maavalitsuse terviseedenduse peaspetsialist Kärt Russak ja heategevusklubi eelmine president Eve Hindrikus rääkisid sellest lähemalt täna Kuku raadio eetris olnud saates Viljandi Linnatund.

Juttu tuli sellestki, et laupäeval algab projektiga «Jazz linnaruumis» kümnes Viljandi Jazzkaareke. Sel päeval toimub linna tänavatel kümneid erinevaid kontserte. Jazz ootab tavatutes kohtades. Laupäeval Viljandis muusikast puudus ei tule – samal päeval esitleb Viljandi pärimusmuusika aida väikeses saalis oma esimest kauamängivat «Üle ilma» Viljandi punt Curly Strings. Saate muusika oligi nendelt, bändi liige Jalmar Vabarna vastas ka mõnele küsimusele lauldes ning lisaks sai teada bändi mineviku, oleviku ja tuleviku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles