Näitleja, lavastaja ja kirjanik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. juulil 1980 Orissaares sündinud Ott Aardam on lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 20. lennu, mida juhendas Elmo Nüganen. Aastatel 2002–2009 töötas Aardam näitlejana Ugala teatris, 2009. aastast töötab ta Theatrumis. Lisaks Ugalale ja Theatrumile on ta näitlejana kaasa löönud Tartu Uues Teatris, Eesti Draamateatris ja Kuressaare Linnateatris. Ta on üles astunud filmides «Nimed marmortahvlil» ja «Kinnunen».

Peale näitlemise on Aardam tegev näitekirjaniku ja lavastajana. Koos ansambliga Resonabilis võitis ta tänavusel teatri aastaauhindade jagamisel muusika-, balleti- ja tantsulavastuse žürii eriauhinna lavastuse «Raud-Ants» eest, mis etendus möödunud suvel Saaremaa ooperipäevadel.

Varem on tunnustust pälvinud tema autorilavastus «Mee hind», mis võitis 2012. aastal Balti teatrifestivalil parima lavastuse preemia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles