Mainori kõrgkool avas lõpuaktuste hooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mainori kõrgkooli lõpetajad võtsid kolmapäeval pärimusmuusika aida ees vastu õnnitlusi ja lillesülemeid.
Mainori kõrgkooli lõpetajad võtsid kolmapäeval pärimusmuusika aida ees vastu õnnitlusi ja lillesülemeid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeva õhtupoolikul sai pärimusmuusika aidas lõpudiplomi paarkümmend Mainori kõrgkooli Viljandi õppekeskuse lõpetajat.


Täpsemalt oli tänavu Viljandi ainsas erakõrgkoolis lõpetajaid 19. Kaks neist olid läbinud infotehnoloogia ja 17 ärijuhtimise õppekava. Eraldi äramärkimist vääris Marko Reimann, kes lõpetas infotehnoloogia eriala cum laude.

Lisaks üliõpilastele tunnustati lõpuaktusel ka pedagooge. Lavale kutsuti Mainori kõrgkooli 2009/2010. aasta parima õppejõu kandidaadiks esitatud Heiki Raudla, kes annab õigusõpetuse loenguid mitmes kooli õppekeskuses.

«Mainori kõrgkool selgitab igal aastal välja oma parima õppejõu. Kandidaate selleks esitavad üliõpilased,» selgitas Viljandi õppekeskuse juhataja Markus Stein. «Tiitli saaja kuulutatakse välja erakõrgkooli lõpuaktusel Tallinnas ning nominentide hulgas on ka meie kohalik õppejõud Heiki Raudla.»

Markus Steini sõnul õppis lõppeval õppeaastal Mainori kõrgkooli Viljandi õppekeskuses 130 üliõpilast. See on umbes samasugune arv nagu igal aastal.

«Üllataval kombel ei ole masu meie koolis veel tunda andnud. Prognoosime, et ka järgmisel aastal on meie nimekirjas 130-140 tudengit,» kõneles õppekeskuse juhataja.

Kõige populaarsem on seni olnud ärijuhtimise õppekava, sellele järgnevad infotehnoloogia ja disain.
«Järgmisel õppeaastal lisandub senistele erialadele veel üks: büroojuhtimine,» kõneles Stein.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles