Linnaametnik kutsub röövraiujat end üles andma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveskil asuvas männikus on seitse puud raieloata jala pealt maha võetud. Linnavalitsuse haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas tõdes, et sellist ebaseaduslikku raiet pole ta Viljandis viimasel ajal rohkem kohanud.
Uueveskil asuvas männikus on seitse puud raieloata jala pealt maha võetud. Linnavalitsuse haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas tõdes, et sellist ebaseaduslikku raiet pole ta Viljandis viimasel ajal rohkem kohanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsuse haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas ütles, et selle pilguga, milline puu on omavolitseja kirvest või saagi tunda saanud, ta linnas kontrollreide just ei tee, aga kui midagi märkab, ei saa ta sellest põhimõtte pärast mööda kõndida.

Möödunud nädalal torkas talle Uueveskil jalutades silma, et männikus oli seitse puud  värskelt maha raiutud. Osa neist oli juba ära veetud, osa palkidena maas. «Üks kuiv puu oli ka langetatud, sellest saan veel aru, aga kui rohelised oksahunnikud on kõrval, ei tundu see väga põhjendatud,» rääkis ta.

Et Alas väljastab raielube, on ta kursis kõikide puudega, mis on Viljandis loaga maha võetud. Tema teada pole loata raiet varem väga palju tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles