Aasta terviseedendajaks sai selle tiitli algataja

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel maailma tervisepäeval pälvis aasta terviseedendaja tiitli Elo Paap, sest just tema töö ja eeskuju on eriliselt silma paistnud.
Eilsel maailma tervisepäeval pälvis aasta terviseedendaja tiitli Elo Paap, sest just tema töö ja eeskuju on eriliselt silma paistnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varem Viljandi maavalitsuses terviseedenduse peaspetsialistina töötanud Elo Paap, kes nüüd ajab sama asja vabakutselisena, sai eilsel maailma tervisepäeval tiitli, mille ta ise aastaid tagasi algatas.

Elo Paap oli ainuke, kes oli aasta terviseedendaja tiitli andmiseks üles seatud. Tema kandidatuuri esitas mittetulundusühing Viljandimaa Tervist Edendavate Lasteaedade Võrgustik, kuhu kuulub 16 lasteaeda. Viljandimaa lasteaedade terviseedenduse koordinaator Kersti Puusild märkis, et Elo Paap on jäänud hoolimata sellest, et ta enam maavalitsuses ei tööta, tervise edendamise valdkonda panustama, tehes seda vabatahtlikult.

«Ta on aastaid olnud Viljandimaa terviseedendaja ja ta hõlmab kõiki valdkondi – lapsi, noori ja täiskasvanuid. See tiitel ongi temale määratud,» leidis Puusild, kes teenis sama tiitli mullu ise. Kaheksandat korda välja antud aunimetus on mõeldud isikule või organisatsioonile, kelle töö ja eeskuju tervise edendamisel on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles