Mõõduvõtu parimad käisid linnapea vastuvõtul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos matemaatikaülesannete lahendamise võistluse võitjatega poseerisid (esireas vasakult) üks võistluse algatajaid, kauaaegne õpetaja Alu Külm, abilinnapea Ardo Agasild, linnapea Ando Kiviberg ja August Maramaa järeltulija Markus Haamer.
Koos matemaatikaülesannete lahendamise võistluse võitjatega poseerisid (esireas vasakult) üks võistluse algatajaid, kauaaegne õpetaja Alu Külm, abilinnapea Ardo Agasild, linnapea Ando Kiviberg ja August Maramaa järeltulija Markus Haamer. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile olid Viljandi raekotta kutsutud August Maramaa nimelise matemaatikaülesannete lahendamise võistluse võitjad. Nad said silmapaistva tulemuse eest auhinnaks nimelise meene.

Mõõduvõtt, mida korraldati juba 23. korda, oli traditsiooniliselt veebruaris, kuid õpilased paluti raekotta veidi enne kunagise linnapea 133. sünniaastapäeva, mis on 6. aprillil.

Linna haridus- ja kultuuriameti peaspetsialist Katrin Mändmaa tõdes, et õigupoolest ei erine tänavune võistlus millegagi varasematest. «Aga preemia saanutele on see ikkagi esmakordne,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles