Linn näitas graafikut nädal enne töö algust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast alates Viljandis Tallinna tänavalt Kauba tänavale ei pääse, sest seal algab remont. Vanalinna ärikvartalis tegutsevad ettevõtjad on linnajuhtide peale pahased, et tänava sulgemisest anti teada vaid napp nädal varem.
Esmaspäevast alates Viljandis Tallinna tänavalt Kauba tänavale ei pääse, sest seal algab remont. Vanalinna ärikvartalis tegutsevad ettevõtjad on linnajuhtide peale pahased, et tänava sulgemisest anti teada vaid napp nädal varem. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vanalinnas tegutsevad ettevõtjad on hämmingus, et linnajuhid teatasid neile kahe tähtsa tänava remondi algusest vaid nädal varem ega jätnud aega ehituseks ettevalmistusi teha.

«Mina pean nüüd kahe nädala jooksul leidma uue koha oma krundil olevatele küttepuudele ja ehitama värava pääsuks Kauba tänavale,» ütles Viljandimaa tuletõrjeühingu juhatuse esimees Toomas Henk.

Kui oleks paar kuud tagasi teada olnud, et töö algab 7. aprillil, oleks Henk oma sõnul saanud puud ümber laotud ja värava ehitatud palju odavamalt kui nüüd kiirustades. «Pean neli-viis inimest palkama, et asjad enne ehitust tehtud saaksid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles