Bussijaam kolib ilmselt haigla külje alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta algul tühjaks jäänud Pärsti vallamaja parkimisplatsil on viimastel kuudel parkinud vaid üksikud autod. Nüüd pakub kiviviske kaugusel (pildil paremal tagaplaanil) paiknev haigla, et sinna võiks kolida Viljandi bussijaama.
Aasta algul tühjaks jäänud Pärsti vallamaja parkimisplatsil on viimastel kuudel parkinud vaid üksikud autod. Nüüd pakub kiviviske kaugusel (pildil paremal tagaplaanil) paiknev haigla, et sinna võiks kolida Viljandi bussijaama. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi haigla tunnistas nurjunuks katse leida bussijaama läheduses uue ravihoone rajamiseks sobilik krunt ning taotleb nüüd hoopis bussijaama kolimist endale lähemale.

Märtsi algul kutsus raviasutus bussijaamast 700 meetri raadiuses asuvate kinnistute omanikke üles oma maad uue haigla võimalikuks asupaigaks välja pakkuma. Paraku ei laekunud tähtajaks ühtegi tõsiseltvõetavat ettepanekut. Et samal ajal on endiselt lahtine seegi, kas riigil õnnestub uusehitise tarvis Euroopa fondidest raha saada, on nüüd esiplaanile tõstetud sootuks värske plaan.

Haigla kommunikatsioonijuhi Krista Valdvee sõnul jõudsid haigla juhatuse esimees Priit Tampere ja linnapea Ando Kiviberg eelmisel reedel raekojas olukorda vaagides veendumuseni, et bussijaama lähedus on haiglale kõigest hoolimata väga tähtis ning sellest põhimõttest ei ole otstarbekas loobuda. Nii otsustati, et kõige loogilisem ja lihtsam oleks bussijaam kolida haigla lähedale Jämejala külla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles