Nõustamis- ja õpiabikeskus peab tähtsaks erinevusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõustamiskeskuse Vasem-Parem eestvedaja Reet Nigol
Nõustamiskeskuse Vasem-Parem eestvedaja Reet Nigol Foto: Peeter Kümmel

Nõustamis- ja õpiabikeskus Vasem-Parem pakub inimestele eripedagoogilist, logopeedilist, psühholoogilist ja sotsiaalpedagoogilist nõustamist, õpiabi ja koolitust.

Keskuse eestvedaja Reet Nigol meenutab, et maakonna eripedagoogilise nõustamiskomisjoni esimehena nägi ta, et inimesed vajavad rohkem nõustamist ja abi. Kohtumist Merit Berziniga, kes otsis võimalust toetada nõustamiskeskuse loomist, peab ta otsustava tähtsusega hetkeks keskuse tekkeloos.

Nigol nendib, et on üsna haruldane, kui eraisikud tahavad moraalselt ja rahaliselt toetada haridus- ja sotsiaalvaldkonda. Temale andis Brittannia toetus emotsionaalset jõudu ja julgust keskust looma hakata. Nüüd on see tegutsenud juba viis aastat ja tööd on aina rohkem. Kõigis maakonna lasteasutustes ja koolides on teada, kuhu pöörduda, kui õppimine või käitumine raskusi valmistab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles