Ettevõtted hakkavad suveks abikäsi otsima

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üliõpilane Mari Soone oli proovipäeval Fellini kohvikus, kuhu ta soovib suveks tööle asuda. Ta lausus, et kui kõik sujub, teenindab ta söögikoha külalisi esialgu augusti lõpuni.
Üliõpilane Mari Soone oli proovipäeval Fellini kohvikus, kuhu ta soovib suveks tööle asuda. Ta lausus, et kui kõik sujub, teenindab ta söögikoha külalisi esialgu augusti lõpuni. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui toitlustus-, põllumajandus- ja haljastusettevõtted peavad suvehooajaks töölisi ise otsima, siis majutusettevõtetele tulevad appi praktikandid.

Sakala keskuses asuva kohviku Harmoonia omanik Ene Ojasuu lausus, et toitlustuskoht otsib suvehooajaks kolme või nelja töölist, võib-olla ka rohkem.

«Et on puhkuste aeg, on neid vaja nii teenindajateks kui kööki,» täpsustas ta. «Asendajate hulk sõltub sellest, kui suure koormusega tööle tulla soovitakse. Kui inimesed ei taha suvel täiskoormusega töötada, on meil neid rohkem vaja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles