Mulgid murdsid päid

Olav Renno
, žürii liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

26. märtsil pandi Ala rahvamajas punkt Mulgi mälumängu teisele hooajale. Kohal oli 16 nelja- või viieliikmelist võistkonda kõigist viiest Mulgi kihelkonnast: kuus Hallistest, kolm Karksist, Tarvastust ja Helmest ning üks Paistust.

Nagu ikka, oli žürii valmis pannud 24 küsimust, nii et iga võistkond võinuks oma punktisummale lisada 48 punkti. Keskmiselt on saadud ikka vaid umbes kaks kolmandikku sellest ja nii ka seekord. Võidukas oli Abja vallavalitsuse esindus, kellele ühe vähempunktiga järgnesid Halliste ja tarvastlaste Võrtsu Veerest. Esimese kolme vooruga võimsalt juhtima läinud Karksi Mulkide võistkond oli seegi kord neljas-viies, ent kummalisel kombel tema edumaa suurenes, sest ega vastasedki iga kord stabiilsed olnud.

Lõppsummaks said Karksi Mulgid 154 punkti, edestades Abja ja Halliste vallavalitsust. Võidumeeste hulka kuulusid Enn Kauber, Tõnis Laurik, Arvo Maling, Rein Palu ja Enn Sarv. Ühe korra olid asendusmeestena platsis Avo Lomp ja Anti Sõlg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles