Vanalinna tänavatel algab ehitus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki ehitus algab 7. aprillil, on ümbersõidule suunavad märgid linnas juba üleval.
Ehkki ehitus algab 7. aprillil, on ümbersõidule suunavad märgid linnas juba üleval. Foto: Marko Suurmägi

Poolteise nädala pärast ehk 7. aprillil algavad Viljandi vanalinnas Kauba tänaval renoveerimistööd ning see suletakse liikluseks. Kuu teisel poolel algavad tööd Väike-Turu tänaval.

Veetorude parandamiseks ja tänavakatte uuendamiseks tehtavate tööde tõttu muutub kesklinnas liikluskorraldus ning mõned ümbersõidule suunavad märgid on juba praegu üleval.

Linnavalitsuse majandusameti teede spetsialisti Heikki Teearu kinnitusel algavad ehitustööd torustiku paigaldamisega. «Ehituse käigus paigaldatakse vee- ja kanalisatsioonisüsteem, sademeveekanalisatsioon, uus valgustus ning tehakse korda kõnniteed ja taastatakse munakivisillutis,» rääkis Teearu.

Et Kauba tänava algus suletakse liikluseks, pääseb kesklinna Koidu tänava kaudu. Tööde ajaks muudetakse kahesuunaliseks Lossi tänava lõik Tartu ja Kauba tänava vahel. Sellel perioodil kehtib seal ka parkimiskeeld.

Edasi liigutakse ehitusega Väike-Turu tänavale, mis tõenäoliselt jääb liiklejatele suletuks kogu ehituse vältel. «Täpsem ajakava selgub 2. aprillil ehituskoosolekul, kus ehitaja esitab tööde graafiku ning arutatakse võimalusi elanikele ja ettevõtetele liikumisvõimaluse tagamiseks,» täpsustas Teearu.

Tööd teevad osaühingud Suja Ehitus ja Tavt. Tellija on Viljandi Veevärk. Lepingu järgi peavad tööd olema lõpetatud 20. oktoobriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles