Vallajuhid valivad koolile nime

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani volikogu algatas veebruari lõpul uue kooli loomise. Praegu otsitakse koolile nime ja direktorit ning pahased lapsevanemad kaaluvad valla kohtusse andmist.
Suure-Jaani volikogu algatas veebruari lõpul uue kooli loomise. Praegu otsitakse koolile nime ja direktorit ning pahased lapsevanemad kaaluvad valla kohtusse andmist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure-Jaani vallajuhid hakkavad neljapäeval valima uuele põhikoolile nime, mille kohta on rahvas saanud lausa kaks korda arvamust avaldada.

Esmalt korraldas vallavalitsus võistluse, millele igaüks sai pakkuda enda arvates sobivaimat nime. Seejärel korraldati kuue nime vahel eraldi hääletus. 253 inimest tegid valiku Sakalamaa kooli, Sakala põhikooli, Sukisütä põhikooli, Suure-Jaani vallakooli, Suure-Jaani kooli ja Suure-Jaani kihelkonnakooli vahel.

Tulemusi enne neljapäeva õhtut ei avaldata, küll aga on teada, et konkurents oli tihe ning kaht paremat jäi lahutama vaid paar häält. Suure-Jaani vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Leili Kuusk selgitas, et rahvahääletuse tulemus on otsustajatele soovitusliku iseloomuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles