Maanteeamet teeb Leie valgeks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ringteele Orika ning Riia maantee ristmiku vahele pandi valgustid juba eelmise aasta lõpul.
Viljandi ringteele Orika ning Riia maantee ristmiku vahele pandi valgustid juba eelmise aasta lõpul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maanteeamet otsib ehitajat, kes rajaks sel suvel Leie külla 300 ning Viljandi külje alla Metsküla tee ristmiku äärde 600 meetri pikkuse maanteevalgustuse.

Riigihangete registri andmetel on ametil kavas valgustada Tartu-Viljandi maanteele jääv Leie ristmik 320 meetri ulatuses maanteevalgustus. Viljandi külje alla Metsküla tee ristmiku äärde ehk Olerexi tankla vahetusse lähedusse kavandab maanteeamet aga valgusteid panna lausa 630 meetri ulatuses.

Tööde algusaeg selgub pärast ehitajaga lepingu sõlmimist, aga ehituseks annab maanteeamet aega kaks kuud. Lisaks peab ehitaja andma oma tööle viie aasta pikkuse garantii.

Mullu paigaldas maanteeamet valgustid Viljandi lähedale Karksi-Nuia poole viiva ristmiku ning Orika silla vahele. Koos linnavalitsusega tehtud töö sai lõplikult valmis tänavu veebruaris, kui lambid viimaks tööle pandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles