Olustvere lossi saal täitus Eesti tippudega

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere lossis peetud konverents oli lahkuvale põllumajandusministrile Helir-Valdor Seedrile üks viimaseid võimalusi rääkida korraga suurele hulgale Eesti põllumajanduse tippjuhtidele.
Olustvere lossis peetud konverents oli lahkuvale põllumajandusministrile Helir-Valdor Seedrile üks viimaseid võimalusi rääkida korraga suurele hulgale Eesti põllumajanduse tippjuhtidele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sada Eesti põllumajanduse tipptegijat sai eile Olustvere lossi saalis kuulata ettekandeid ning esitada küsimusi nii lahkuvale kui saabuvale põllumajandusministrile.

Üheksandat aastat järjest leidis aset konverents «Põllumees kui tippjuht». Teist korda selle ürituse ajaloos andsid korraldajad välja ka põllumajandussektori tippjuhi tiitli ning tänavu pälvis selle osaühingu Kehtna Mõis juht Märt Riisenberg.

2014. aasta tippjuhi alluvuses Kehtna Mõisas töötab 45 põhikohaga inimest, kelle keskmine vanus jääb 40 ja 45 eluaasta vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles