Konkurss toob halvas töös süüdistatud firma tagasi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembri algul jäi osaühing Kesklinna Pargid Viljandis libeduse tõrjumisega selgelt hätta, sest tal ei jätkunud töötajaid ega masinaid. See foto on jäädvustus firma töötajast, kes sõitis 3. detsembril Rubiini platsile, avas järelkäru, kus oli pisut killustikku, viskas seda kühvliga enda ümber maha ja sõitis järgmisse kohta libedust tõrjuma.
Detsembri algul jäi osaühing Kesklinna Pargid Viljandis libeduse tõrjumisega selgelt hätta, sest tal ei jätkunud töötajaid ega masinaid. See foto on jäädvustus firma töötajast, kes sõitis 3. detsembril Rubiini platsile, avas järelkäru, kus oli pisut killustikku, viskas seda kühvliga enda ümber maha ja sõitis järgmisse kohta libedust tõrjuma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnajuhtide korraldatud riigihanke konkurss toob kahe nädala pärast Viljandi kõnniteedele ja parkidesse tagasi hooldusfirma, kes siit vaevalt kolme kuu eest kehva töö tõttu minema saadeti.

«Vaatan sellele väga kahtlase pilguga,» kommenteeris osaühingu Kesklinna Pargid naasmist Viljandi abilinnapea Malle Vahtra. Just tema töö tulemusena ja tema ettepanekul lõpetasid hooldusfirma ja linn mullu detsembri hakul koostöö kuu enne tähtaega.

«Ma ei tea, miks abilinnapea meile kahtlase pilguga vaatab. Ma pole temaga isegi kohtunud,» lausus Kesklinna Parkide juhatuse liige Silver Kallas ning andis lubaduse, et firma täidab kõik lepinguga kaasnevad kohustused linna ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles