Komisjoni esimees tehti ametist priiks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja vallavolikogu umbusaldas revisjonikomisjoni esimeest Taevo Viitast (esiplaanil) ning valis tema asemele tema erakonnakaaslase Marju Mägeri.
Abja vallavolikogu umbusaldas revisjonikomisjoni esimeest Taevo Viitast (esiplaanil) ning valis tema asemele tema erakonnakaaslase Marju Mägeri. Foto: Marko Saarm

Abja vallavolikogu avaldas eilsel istungil umbusaldust revisjonikomisjoni esimehele Taevo Viitasele.

Volikogu võimuliidu esindajad leidsid, et opositsioonilisse Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Viitas on kasutanud revisjonikomisjoni esimehe ametinimetust tööriistana kohtades, kus see polnud asjakohane. Muu hulgas heideti talle ette sekkumist ühe Abja-Paluojal asuva korteri omandiküsimustesse ning käimasolevasse kohtuvaidlusesse.

Umbusaldushääletusele eelnes tuline vaidlus, mille käigus võtsid sõna kuus kohalikku rahvaasemikku ja vallavanem Peeter Rahnel. Lisaks viimase aja sündmustele leidsid sama teema kontekstis käsitlemist aastatetagused võimumängud samast saalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles