Jaani kogudus avab Viljandi vanalinnas lastehoiu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Jaani koguduse lastehoiu projekti koordinaatori Maarja Niinepuu ja koguduse õpetaja Marko Tiituse sõnul soovitakse ettevõtmisega avardada lapsevanemate valikuvõimalusi.
Viljandi Jaani koguduse lastehoiu projekti koordinaatori Maarja Niinepuu ja koguduse õpetaja Marko Tiituse sõnul soovitakse ettevõtmisega avardada lapsevanemate valikuvõimalusi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Jaani kogudus avab lastehoiu, mis pakub oma kümne kohaga leevendust sõimekohtade nappusele.

Lastehoiu projekti koordinaatori Maarja Niinepuu sõnul on viie põnni vanematega juba kokkulepe sõlmitud ning ülejäänud kohtade vastu on tuntud suurt huvi. Lastehoid alustab tööd 31. märtsil Pikal tänaval Kondase keskuse kõrval kogudusele kuuluvas hoones ning võtab vastu 1,5–6-aastasi lapsi.

Jaani koguduse õpetaja Marko Tiitus toonitas, et tegemist on just nimelt lastehoiu, mitte lasteaiaga. See ei hakka täitma riiklikku alushariduse õppekava, nagu teevad lasteaiad, kuid pakub lastele arengut toetavat mitmekülgset tegevust. Tööle hakkab kaks lapsehoidja kutsetunnistusega inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles