Maailma näod on näha Ugala seintel

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotonäituse «Mitmenäoline maailm» üks korraldajaid Mati Roosalu (esiplaanil) arvab, et samadel põhimõtetel näitust võiks korraldada ka tuleval aastal. Tema selja taga sätib kaadrit seinale Jaan Pääsuke.
Fotonäituse «Mitmenäoline maailm» üks korraldajaid Mati Roosalu (esiplaanil) arvab, et samadel põhimõtetel näitust võiks korraldada ka tuleval aastal. Tema selja taga sätib kaadrit seinale Jaan Pääsuke. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala teatri jalutussaalis avatakse homme kell 17.30 fotonäitus «Mitmenäoline maailm». Valik tehti fotodest, mida näituse korraldajatele võisid saata kõik huvilised.

Viljandis on fotonäitusi olnud üsna sagedasti, nende hulgas nii ühe autori kui fotoklubide omi, kuid niisugusel põhimõttel koostatud väljapanekut ei tule ühele näituse korraldajatest, Mati Roosalule fotofirmast Maksifoto meelde.

«Kutse osaleda ei olnud mõeldud ainult Viljandi linna ja maakonna inimestele, vaid saadeti laiali üle Eesti meie kliendibaasis olijatele,» rääkis ta. «Andmebaasis on meil aga 5000 klienti. Pilte tuligi igalt poolt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles