Neli sõudjat sprintis end meistriks

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste kolm paremat
Meeste kolm paremat Foto: Erakogu

Pühapäeval Tallinnas peetud Eesti sõudesprindi meistrivõistlustel said viljandlased kolm kulda ning kaks teist kohta ja ühe kolmanda koha.


Meeste konkurentsis näitas 250-meetrisel distantsil parimaid sprinterivõimeid Kaspar Taimsoo, kes suutis lühikesel võistlusmaal selja taha jätta teise koha saanud Andrei Jämsa ja kolmandana lõpetanud Tõnu Endreksoni.

Koos Kaspar Taimsooga tegi võistlustel kaasa 24 Viljandi sõudeklubi liiget ja spordikooli kasvandikku.

Poiste roolijata kahepaadil võidutsesid Marek Meiesaar ja Kaarel Kuslap. Tütarlaste B-klassi ühesel pälvis kuldmedali Krete Koovit. Samas võistlusklassis lõpetas teisena tema treeningukaaslane Erli Mat. Tütarlaste A-klassi ühesel lõpetas teise kohaga Eelika Naarits ning neljandana Gitta Kivilaan. Naiste ühepaadil pälvis kolmanda koha Natalija Garankina.

Meistrivõistluste A-finaali ehk kuue parima sekka jõudsid viljandlastest veel Karl Mitt ja Priidik Vilumaa, kes lõpetasid poiste B-klassi ühepaadil vastavalt viienda ja kuuenda kohaga. Meeste roolijata kahepaadil jäid Jaak Goretski ja Robert Jürimaa viiendaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles